Инфо

21. март 2024.21. мар 2024.
Фото: Медицинска школа  „Др Андра Јовановић“

Фото: Медицинска школа „Др Андра Јовановић“

Медицинска обележила Светски дан рециклаже

Чепом до осмеха

Медицинска школа „Др Андра Јовановић“ обележила је Светски дан рециклаже хуманитарно-еколошком акцијом „Чепом до осмеха“. Ученици и наставници четврту годину заредом на овај начин дају допринос прикупљању средстава за набавку помагала деци са сметњама у развоју и инвалидитетом, као и очувању животне средине.

Медицинска школа у Шапцу и новосадска Организација „Чепом до осмеха“ успешно сарађују од 2020. године. Захваљујући акцији коју, уз велику подршку Ученичког парламента, спроводе школски тимови за здравствено васпитање и хуманитарну делатност, свест о значају прикупљања пластичних чепова у добротворне и еколошке сврхе код ученика и запослених у Зеленој школи веома је изражена.

Кутије за ситан рециклажни отпад у ходницима школе редовно се пуне, а као најревносније одељење у овој волонтерској акцији издвојило се IV2, санитарно-еколошких техничара. Њима је у опису образовног профила брига о заштити околине, док су солидарност и хуманост врлине које кроз овакве примере стичу откако су дошли у Медицинску.

Медицинска школа у Шапцу и новосадска Организација „Чепом до осмеха“ успешно сарађују од 2020. године. Захваљујући акцији коју, уз велику подршку Ученичког парламента, спроводе школски тимови за здравствено васпитање и хуманитарну делатност

Својим залагањем да вредност дају ономе што би, иначе, постало отпад, сада већ традиционално показују колико је мало потребно за добро дело и осмех оних којима је то најпотребније.
Медицинска школа „Др Андра Јовановић“

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa