Инфо

11. април 2024.11. апр 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

На Тргу шабачких жртава и у сали хотела „Слобода“

Одржан седми Nika fit day

Шабац је угостио више од 50 тимова широм Европе и око 400 вежбача
На Тргу шабачких жртава и у сали хотела „Слобода“, под покровитељством Града Шапца, и ове године, седми по реду, Nika fit day угостио је више од 50 тимова широм Европе и око 400 вежбача. Шабац и студио „Nika fitness“ и овај пут су оправдали незванични епитет најбољег домаћина у Југоисточној Европи.

Фото: "Глас Подриња"


Централни део програма и ове године заузео је Зумба мастер клас.

Фото: "Глас Подриња"


-У склопу саме манифестације традиционално смо снимили најновију кореографију на шабачком тргу. Имали смo мастер класове, радионице, едукације као и до сада и најпопуларнији мастер клас у Југоисточној Европи. Стигли су нам тимови чак из Немачке, Италије, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Црне Горе, цела Србија, као и Румунија, Македонија и захвална сам свима који су издвојили време и енергију да нам се придруже- рекла је организаторка Сања Никшић.
Она је додала да је манифестација препозната широм Балкана, те да добијају позиве да нешто слично организују и у другим земљама.

Град Шабац пружа подршку и рекреативним спортистима, истакао је заменик градоначелника Милан Мачван.

Фото: "Глас Подриња"


-Велика манифестација, са више од 400 учесника и више од 50 тимова са свих страна Србије и Европе. Задовољство ми је што смо данас домаћини. Захваљујем се и Сањи на њеној енергији да Nika fit day буде све већи и успешнији- подвукао је Мачван.

Током два дана викенда учесници су уживали у бројним садржајима који промовишу спортску рекреацију, фитнес, здраве стилове живота, али и подстичу добро расположење.
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa