Инфо

23. мај 2024.23. мај 2024.
Фото: ОШ ,,Лаза К. Лазаревић“

Фото: ОШ ,,Лаза К. Лазаревић“

Свечаном академијом

Обележен Дан ОШ ,,Лаза К. Лазаревић“

Спортска сала је била испуњена до последњег места, а задовољство и аплаузи публике, пријатеља, сарадника и родитеља и овога пута нису изостали
Академијом под називом „Уплетене мисли“ ОШ ,,Лаза К. Лазаревић“ из Шапца у петак је обележила Дан школе. Спортска сала је била испуњена до последњег места, а задовољство и аплаузи публике, пријатеља, сарадника и родитеља и овога пута нису изостали.

У програму су учествовали ученици виших разреда, Лазин хор под руководством наставника Дејана Јосиповића и Бранка Бирманчевића, а сценарио је написала наставница Мила Бабић. Симболичан назив скренуо је пажњу на значај очувања српској језика и културне баштине, а сви наставници српског језика узели су учешће у припреми ученика. Како би се песма, лепе речи и музика спојиле са традицијом, ученице су извеле и староградске игре под руководством наставнице Милице Предић.

Фото: ОШ ,,Лаза К. Лазаревић“


Богатство језика, етно- мотиви и радост учесника су пренели лепе емоције на публику и приредили упечатљив доживљај.

Фото: ОШ ,,Лаза К. Лазаревић“


Присутнима се обратио и директор школе Милан Благојевић који је пренео своје утиске и задовољство истичући да је „Лазинa“ школа препозната као васпитно- образовна установа са великим потенцијалом, а драгоцена и посебна по колективном духу и сарадничким односима који увек резултирају великим успесима.

Централном академијом завршило се обележавање Лазине недеље у којој је реализован низ активности ученика и наставника чиме је, као и претходних година, највећи акценат стављен на лик и дело великог Лазе Лазаревића по којем школа са поносом носи име.

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa