15. februar 2018.15. feb 2018.
foto: borozo.rs

foto: borozo.rs

MEDICINAR - VIKEND ODMORA

PAUZA PRED RASPLET

Vikend odmora biće i poslednja prilika za “zbijanje“ redova pred derbije koji će odlučiti o putnicima u plej of i rasporedu na tabeli. Realno da neizvesnost traje do poslednjeg kola
Beogradski izazovi uspešno su savladani i branilac titule ima pred sobom miran vikend kako bi se pripremio za prepreke tokom kalendarskog proleća. Ukoliko nije bilo velike senzacije, “Medicinar” je već odbranio trofej u Kupu Srbije – region “Centar”, te ga očekuje borba na dva fronta do kraja.
Trenutno četiri vodeće ekipe trebalo bi da se bore i u doigravanju za titulu, no “Jagodina” u slučaju dve pobede u zaostalim utakmicama potpuno se vraća u igru. Vredi napomenuti kako pojačanim Jagodinkama sve ekipe vodeće četvorke gostuju tokom proleća. Bez šanse nisu ni “Bor”, odnosno “Mladost”.
Mnogo će na raspored pred nastavak značaja imati i ono što sledi u subotu, dve zaostale derbi utakmice Bekament – Naisa i Jagodina – Kikinda. Svaki mogući rasplet tih utakmica, mnogo menja perspektive za dalje, no najvažnije za šampionke je da one zavise samo od sebe. Pred svojom publikom će dočekati “Kikindu” i “Bekament” u poslednjem kolu, a na put će u Niš i Jagodinu. Prednost domaćeg terena imaće i protiv potencijalnih “zamki” Bora i Pazove. Iako na papiru izgleda da Niš ima najlakši raspored, zbog najmanje preostalih međusobnih mečeva sa najjačim rivalima (“Medicinar” dolazi), put u Jagodinu i Pazovu može biti opasnost za njih. Kikinda će u Bor, Šabac, Aranđelovac, a “Bekament” još u Pazovu i Šabac. U najavi je ekstremno interesantno superligaško proleće.
TABELA: 1. MEDICINAR 21; 2. Nais (-1) 17; 3. Bekament (-1) 13; 4. Kikinda (-1) 13; 5. Mladost (NP) (-1) 11; 6. Bor 11; 7. Jagodina (-2) 9; 8. Voždovac 4; 9. Junior 3; 10. Sloga (PM) 2.

D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa