1. mart 2018.1. mar 2018.
foto: J. R.

foto: J. R.

DERBI SEZONE ZA MEDICINAR

NIŠKI ISPIT ŠAMPIONKI

Dve beogradske ekipe i Bor bile su ozbiljan izazov, ali su Šapčanke našle odgovor i sada ih očekuje meč protiv glavnog rivala u borbi za titulu. Realno je da ovo bude priprema za finale plej ofa, a onaj ko kolo završi bolje plasiran, biće blizu prednosti domaćeg terena
Liga je vrlo izjednačena, proglašavati dve ekipe finalistima gotovo tri meseca pre početka finalne serije je ludost, no svakako da igrama u dosadašnjem toku lige “Medicinar” i “Naisa” zaslužuju da reše pitanje najbolje ekipe u Srbiji. Utakmica u Čairu neće dati odgovor na to pitanje, ali će reći koji tim je u boljoj formi ovog trenutka.
Šapčanke su u nizu od pet uzastopnih prvenstvenih pobeda, za poraz ne znaju od prethodne sezone. Obe ekipe su igrale doigravanje za titulu i u prethodnom šampionatu, “Medicinar” je bio bolji čak četiri puta tokom sezone, a niz je nastavio i jesenas. U prvoj polusezoni savladali su u Šapcu Nišlijke 30:26. U obe ekipe se dogodilo nekoliko igračkih promena od tog duela, a Šapčanke imaju i novog trenera. Iako i poraz do tri gola razlike garantuje “Medicinaru” prvu poziciju i posle ove runde, o toj opciji ne razmišljaju u redovima vladajućeg šampiona.
-Vredno radimo, treniramo, spremamo se za svaku utakmicu, protivnik nije primarna briga, već naša igra i da mi budemo prave. Kada je tako, rezultat ne izostane. Idemo na pobedu i u Nišu – ističe Slađana Prelević.
Početak velikog derbija je u subotu, od 18:30.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa