12. april 2018.12. apr 2018.
METALOPLASTIKA DOČEKUJE RUDAR

VERA U POŠTENjE DRUGIH

Da bi se našla u plej ofu Metaloplastika mora da pobedi Rudar, ali i da Zvezda savlada Obilić. Iako zvuči realno, Zvezda nema baš nikakav rezultatski motiv u “beogradskom derbiju”. Šapčani misle na “Rudar” i nadaju se trudu “crveno-belih”
Igrama u 2018. godini “Metaloplastika” je svakako zaslužila plej of, ipak, loša 2017. može “plave” koštati neuspeha i nikada ranijeg završetka sezone, s obzirom da nema plej auta. Nikada nije dobro kada bilo gde, ne samo u sportu, zavisiti od drugih, no kada se to desi, morate verovati da će se i sreća osmehnuti. Samo polovina plej of uspeha zavisi od “plastičara”, moraju pobediti “Rudar”, a potom se nadati da će i “Zvezda”, iako bez rezultatskog imperativa, poraziti “Obilić”, jedinog rivala “čivijaša” za plej of. Zvezda je i matematički u doigravanju zbog boljeg međusobnog duela od Metaloplastike.
-Tako je kako je, ostaje žal za utakmicom protiv “Partizana”, za propuštenim prilikama. Teško je da se ne misli o Zvezdi i Obiliću, ali mi moramo prvo pobediti nezgodni Kostolac i nadati se, od nas ne zavisi ishod druge utakmice. Zvezda nema motiv, ali svi se bavimo sportom da bi pobedili i nadam se da će igrače trenera Peruničića nositi želja da u plej of uđu pobedom. Nama samo to odgovara – ističe trener Vladan Jordović.
Neće “plavi” biti u punom sastavu ni u ovom, poslednjem kolu regularnog dela. Utakmica u Šapcu počinje od 18:30 u subotu, a meč u Beogradu 30 minuta ranije, isti dan.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa