Инфо

12. април 2018.12. апр 2018.
МЕТАЛОПЛАСТИКА ДОЧЕКУЈЕ РУДАР

ВЕРА У ПОШТЕЊЕ ДРУГИХ

Да би се нашла у плеј офу Металопластика мора да победи Рудар, али и да Звезда савлада Обилић. Иако звучи реално, Звезда нема баш никакав резултатски мотив у “београдском дербију”. Шапчани мисле на “Рудар” и надају се труду “црвено-белих”
Играма у 2018. години “Металопластика” је свакако заслужила плеј оф, ипак, лоша 2017. може “плаве” коштати неуспеха и никада ранијег завршетка сезоне, с обзиром да нема плеј аута. Никада није добро када било где, не само у спорту, зависити од других, но када се то деси, морате веровати да ће се и срећа осмехнути. Само половина плеј оф успеха зависи од “пластичара”, морају победити “Рудар”, а потом се надати да ће и “Звезда”, иако без резултатског императива, поразити “Обилић”, јединог ривала “чивијаша” за плеј оф. Звезда је и математички у доигравању због бољег међусобног дуела од Металопластике.
-Тако је како је, остаје жал за утакмицом против “Партизана”, за пропуштеним приликама. Тешко је да се не мисли о Звезди и Обилићу, али ми морамо прво победити незгодни Костолац и надати се, од нас не зависи исход друге утакмице. Звезда нема мотив, али сви се бавимо спортом да би победили и надам се да ће играче тренера Перуничића носити жеља да у плеј оф уђу победом. Нама само то одговара – истиче тренер Владан Јордовић.
Неће “плави” бити у пуном саставу ни у овом, последњем колу регуларног дела. Утакмица у Шапцу почиње од 18:30 у суботу, а меч у Београду 30 минута раније, исти дан.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa