24. maj 2018.24. maj 2018.
Stefanu republičko srebro
POSAVOTAMNAVSKA SREDNjA ŠKOLA VLADIMIRCI

Stefanu republičko srebro

Beograd je bio domaćin geodetskih i građevinskih škola i to 29 ogledanja na republičkom nivou. Održavajući kontinuitet nastupa i kvalitetnog rada, Posavotamnavska srednja škola je izborila novo srebro. Stefan Despić je u teorijskoj discilini geodetskog merenja i računanja bio drugi, što je po njegovim rečima veliki uspeh:
- Konkurencija je bila jaka ali sav uložen rad i trud se isplati. Presrećan sam postignutim uspehom koji mi je omogućio upis na jedan od tehničkih fakulteta što mi je i bila želja. Zahvalan sam svim profesorima stručnih predmeta koji su postavili temelj ovog uspeha, a posebno profesorki Jeleni Trkulji koja me je pripremala za ovo takmičenje, blistao je srebrni Stefan.
Prosvetari opet svoj rad provere kroz nastupe učenika, pa je zadovoljstvo tim veće.
- Mi se spremamo radom preko cele godine u skromnim uslovima ali smo ovim uspehom pokazali da možemo mnogo i da se u našoj školi radi stručno i kvalitetno. Stefan je odličan, odgovoran i marljiv učenik i voli svoj budući poziv. Na takmičenju je pokazao dobru primenu stečenog znanja u rešavanju zadataka iz geodetske struke. Ponosna sam na njega. Zahvaljujemo se direktoru škole Milanu Isailoviću i predsedniku opštine Miloradu Milinkoviću što su nam omogućili odlazak na ovo takmičenje, prezadovoljna je profesorica Jelena Trkulja.
U niski uspeha novi dragulj kao pokazatelj da i u malim sredinama rad donosi vredne plodove i na republičkom nivou.

S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa