Berza

  • aero 900 ▼ -2,39%
  • dinnpb 6.395 ▼ -1,60%
  • fint 580 ▲ 3,94%
  • kmbn 2.300 ▲ 0,13%
  • kmbnpb 661 ▲ 1,54%
  • niis 585 ▼ -0,85%
  • puue 124 ▲ 7,83%
(19. jul 2018.)
TRIDESET GODINA OD OSNIVANjA POGREBNE AGENCIJE “HAD”

PORODIČNA TRADICIJA

Najpovoljniju i kompletnu uslugu na jednom mestu prati dugogodišnji rad, kvalitet, odgovornost i poverenje
Specijalizovana agencija pogrebne opreme “HAD ”, koja se nalazi u ulici Vojvode Mišića 19, ove godine proslavlja 30 godina od osnivanja. Jedna od retkih firmi sa zavidnom tradicijom, osnovana je 1988. godine u Šapcu. U to vreme, Had je bila prva firma ove delatnosti u Šapcu, a osnovao je Aleksandar Vasić. Ubrzo su se u posao ukuljučli i njegov otac Dragutin Vaske Vasić i brat Zoran Vasić.
Uloga Dragutina Vasića, bila je više nego značajna, a njegova vizit karta sa sloganom “Dva brata i tata” bila je prva u Šapcu.
- Dragutin je neretko govorio da ovaj posao treba da posmatramo kao humanitarni rad, objašnjavajući da je ljudima kojima su naše usluge potrebne teško, te ih treba poštedeti razmišljanja o organizaciji. Mi smo tu da preuzmemo sve i olakšamo im koliko možemo situaciju u kojoj se nalaze – ističe Zoran Vasić, vlasnik firme.
Porodična firma, počevši od skromne ponude pogrebne opreme, asortiman je širila idući u korak sa vremenom i zahtevima klijenata. Dugogodišnji rad zaposlenih u Had-u dokazuje zavidna lojalnost i profesionalnost.
Šireći ponudu, porodica Vasić, vremenom je otvorila cvećaru “Beli božur” i pečenjaru “Mia Bella”, kako bi klijentima bilo na raspolaganju sve na jednom mestu. Kompletna i najpovoljnija usluga, sugrađanima je na raspolaganju dvadesetičetiri časa, a dugogodišnja tradicija dokazuje kvalitet, odgovornost i poverenje.
- Bavimo se poslovima vezanim za organizaciju sahrana, obezbeđivanjem termina sahrana na izabranom groblju, kremacijom i eshumacijom, prodajom komplentne pogrebne opreme, opremanjem pokojnika, kao i prevozom pokojnika u zemlji i inostranstvu vozilima marke “Mercedes”. Takođe, sugrađanima su na raspolaganju i usluge pribavljanja potrebne dokumenatcije, izrada čitulja i umrlica, organizovanje daća i pomena, izrada buketa, venaca, suza i ikebana, kompletna administracija i ketering (serviranje i posluživanje hrane i pića za sahrane i pomene) – navodi Zoran Vasić.
U susret jubijelu kupcima su ove godine obezbeđene pogodnosti i popusti u šta spadaju besplatna sala za sahrane, besplatan prevoz do 50 km, plaćanje preko PIO fonda čekovima i karticama banke “Intesa” do šest mesečnih rata, saradnja sa firmama i sindikatima, kao i popust pri gotovinskom plaćanju.

K.J.

Najnoviji broj

21. maj 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa