31. decembar 2020.31. dec 2020.
Lepota, dobrota i poverenje
Konkurs za najlepšu novogodišnju i božićnu čestitku

Lepota, dobrota i poverenje

Učenici Šabačke gimnazije su za svoj trud dobili diplome i vredne nagrade, priliku da drugima požele sve najlepše za praznike, predstavljajući svoje ideje video čestitkama, crtežima, slikama ili porukama
U Šabačkoj gimnaziji u Šapcu realizovan je Konkurs za izbor najlepše novogodišnje i božićne čestitke. Žiri u sastavu Stanka el Rabadi i Ljiljana Dimitrić profesorke srpskog jezika, Svetlana Vukašinović Guconić profesorka francuskog i latinskog jezika, Veroljub Ilić profesor filozofije i Marijana Isaković, direktorka Škole proglasili su za najlepše čestitke sledećih učenika:

- Treće mesto: Andrijana Živković 4.5
- Drugo mesto: Bojana Urošević 4.2
- Prvo mesto: Nađa Gajić, Anastasija Isailović, Lana Grujičić i Ksenija Vidaković 1.7

Učenici koji pohvaljeni za trud, ideje, kreativnost u izradi čestitki: Mina Misaljević, Tamara Stojićević, Emilija Lazarević, Nina Kažić, Andrijana Andrić, Marija Bursać, Tijana Nešković, Anđela Paunić, Jovana Firaunović, Sara Despotović, Julijana Iljić, Aleksandra Matić, Anja Bukorović, Nikolina Perić, Aleksandra Srnić, Bojana Đurić, Jelena Stekić, Kristina Mašić, Anđelina Bajić i Lazarela Garibović.

Želim da verujem da će nam svima sledeća godina biti daleko bolja, zdravija, srećnija i da će nam doneti sve što smo želeli, da ćemo biti zdraviji i radosniji


-Učenici Šabačke gimnazije su za svoj trud dobili diplome i vredne nagrade, priliku da drugima požele sve najlepše za praznike, predstavljajući svoje ideje video čestitkama, crtežima, slikama ili porukama. Pokazali su nam da i u vreme pandemije mogu i žele da svima pokažu kako se osećaju i kako bi bilo lepo da se svi u sledećoj godini osećamo bolje, pokazali su empatiju, kreativnost, saradnju, znanje stranih jezika, na originalan način baš kako je to svojstveno mladim generacijama... U radu sa mladima zaista je lako osetiti praznični duh, pozitivnost i veru da nam bolji dani zaista predstoje. Kao autor, ovog Konkursa nadam se da će se ovaj i slični projekti realizovati i u nekom narednom periodu i da će nam se pridružiti još više učesnika učenika, jer ih je ovog puta bilo dvadeset i šest i da ćemo ideje o lepoti, dobroti, poverenju i poštovanju zajedno sa učenicima negovati i u budućnosti.

Nagrađene čestitke i one koje smo pohvalili možete videti na sajtu škole: i Fejsbuk stranici: Šabačka gimnazija.

Želim da verujem da će nam svima sledeća godina biti daleko bolja, zdravija, srećnija i da će nam doneti sve što smo želeli, da ćemo biti zdraviji i radosniji, rekla je Biljana Drobnjak, master pedagog, pedagoški savetnik.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa