Info

20. septembar 2018.20. sep 2018.
Izglasano, urađeno
ŠTITAR

Izglasano, urađeno

Radovi na ambulanti, šljunčenje puteva, saobraćajnica Štitar- Tabanović u Štitaru, koji su bili izglasani na referendumu prošle godine su završeni. Protekle sedmice, predstavnici Gradske uprave prisustvovali su završnim radovima staze kod obilaznog puta. Staza je dužine 300 metara. Za izvođenje ovih radova predviđeno je oko 400.000 dinara.
Predsenik MZ “Štitar” Dušan Tufegdžić rekao je da je deo Štitara kod obilaznog puta bitan jer je on već duži niz godina odsečen od centra Štitara.
- Radimo na projektima da bismo ovaj deo Štitara vezali ponovo za Štitar, jer je odsečen od centra grada. Deci je lakše da idu u školu u Majur, a takođe im je majurska ambulanta bliža. Radićemo staze koje su potrebne, put prema centru Štitara i planiramo da izdejstvujemo da u školi bude samo jedna smena. Deca će tako imati interes da idu u štitarsku školu. Ova staza je samo početak. Bitno je da stvorimo uslove kako bi ljudi iz ovog dela ponovo bili u Štitaru - naveo je Dušan Tufegdžić.
Milan Vasić, direktor JP “Infrastruktura” istakao je da je ovo jedan od referenduma na kom je izlasnost bila velika.
- Više od šest stotina meštana Štitara je izašlo i predložilo ove predloge. Vrlo brzo smo to završili i sada očekujemo nove – istakao je Milan Vasić.
K.J.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa