1. novembar 2018.1. nov 2018.
PREGRUPISAVaNjE
VATERPOLO: VIKEND PAUZE U A1

PREGRUPISAVaNjE

Jedna pobeda u prva tri kola ne zvuči mnogo bez imena rivala. Kada kažete JUG, PARTIZAN, MLADOST, jasno je da je to sasvim zadovoljavajući učinak. Odmor prilika za pripremu POŠK-a u duelu gde je pobeda itekako važna
Nije izgledao prijatno pogled na semafor plivališta u Zagrebu po okončanju meča trećeg kola, ali kada se partikularno potisne u drugi plan, a globalno uzme primat u analizi na prvoj pauzi, tri boda nisu loš učinak za novajliju u jednoj od najjačih liga Evrope. U prva tri kola ŠABAC je naspram sebe imao 18 pehara šampiona Evrope, u duelima protiv Dubrovnika i Zagrepčana videli su koliko su daleko od grupe najboljih u Evropi, dok je u derbiju protiv PARTIZANA ostvarena istorijska pobeda u Šapcu i još važnije, utakmica je ovdašnjim “delfinima” pokazala da mogu igrati u A1, da tu pripadaju.
Ipak, u sportu je dokazivanje potrebno stalno, te trener Miodrag Mirović zna šta mu je činiti u pauzi pred dolazak POŠK-a u Šabac. Još jedan eks prvak Evrope će na naš Gradski bazen, ali i tim koji sa Šapcem deli ambicije opstanka u eliti. Imaju isti i učinak, te će bodovi vredeti i više od tri. Vremena je dovoljno za oporavak i pripremu, kvaliteta sigurno ima dovoljno za pobedu, te se svi raduju drugom novembarskom vikendu.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa