6. decembar 2018.6. dec 2018.

Ambasador Kraljevine Belgije u Šapcu

Ambasador Kraljevine Belgije u Srbiji, Kunrad Adam, u petak je bio gost Šapca. Za njega je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović priredio prijem u Gradskoj kući. Pored gradonačelnika, sastanku su prisustvovali Dušan Kostadinović, zamenik gradonačelnika Šapca, Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca i Sovranije Čonjagić, direktor Slobodne zone Šabac.
Ambasadoru Belgije predstavljeni su privredni potencijali, kultura i istorija grada.
Gradonačelnik Zelenović je govorio o nagradama i priznanjima koje je dobio Grad Šabac, kao jedna od najboljih destinacija za ulaganje u Srbiji.
On je istakao da zahvaljući dobroj politici koju sprovodi Gradska uprava grada Šapca, danas ljudi u Šapcu nemaju problem da nađu posao, jer je dolaskom inostranih kompanija i širenjem domaćih firmi, otvoren veliki broj novih radnih mesta.
Ambasador Kraljevine Belgije, Kunrad Adam, zahvalio se na gostoprimstvu i pozivu da dođe u Šabac. On je rekao da su odnosi između Belgije i Srbije danas intenzivniji nego ikad, a da je njegov zadatak, kao ambasadora, da izađe van Beograda i upozna i druge gradove u Srbiji, gradove koji bi mogli da budu potencijlne investicione destinacije za belgijskih kompanija.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa