31. januar 2019.31. jan 2019.
Gradsko veće:

Utvrđen dnevni red za 28. sednicu Skupštine grada Šapca

Članovi Gradskog veća grada Šapca u utorak su utvrdili dnevni red za 28. sednicu Skupštine grada Šapca.
Oni su razmatrali i usvojili predloge programa poslovanja za 2019. godinu: JKP Regionalna deponija „Srem-Mačva“, JP „Infrastruktura-Šabac“, JKP „Parking-Šabac“, JKP „Toplana-Šabac“, JKP „Vodovod-Šabac“ i JKP „Stari grad“ Šabac.
Većnici su razmatrali i usvojili Predlog odluke o usvajanju Lokalnog akcionog plana za otvorenu upravu za period od 2019. do 2020. godine. Obaveze u okviru Lokalnog akcionog plana za otvorenu upravu su: unapređenje pružanja usluga od značaja za građane i investitore, efikasnije pružanje usluga prevoza za građane, digitalizacija Skupštine grada Šapca, unapređenje transparentnosti i sistematizacija gradskih podataka i informacija, unapređenje interne i eksterne komunikacije/izrada komunikacione strategije i unapređenje procesa participativnog budžetiranja i neposrednog izjašnjavanja o predlozima projekata mesnih zajednica.
U nastavku sednice Gradskog veća podržan je Predlog odluke o izradi plana kapitalnih investicija Grada Šapca za period od 2019. do 2020. godine, kao jednog od strateških dokumenata grada Šapca.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa