19. septembar 2019.19. sep 2019.
U znaku Krasive
OSMI TRKAČKI DAN NA HIPODROMU U ŠAPCU

U znaku Krasive

Najbolji finiš četvorogode ljubimice iz štale “Matorčić”, koja je u trci Grada Šapca nosila u sedlu Gnesija. Glas Podrinja obeležio Orao Trlić, a galop za pobednički pehar predsednika Čivijaške
republike It s my time
Osmog trkačkog dana na hipodromu u Šapcu, protekle nedelje, sve je zasenila svojim furioznim finišom u trci Grada Šapca (Grup jedan) na 2.000 metara za trogode i starije konje, četvorogoda lepotica iz štale “Matorčić”, Krasiva, koja je u sedlu nosila Gnesija. Njenim predstavnicima, pobednički pehar i lovor uručio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.
U trci ovog dana koja je privukla najveću pažnju posetilaca nastupilo je ukupno sedam brzih konja koji iza sebe imaju odlične rezultate.
Drugim mestom morao je da se zadovolji Rhett Butler sa Šašićem u sedlu, dok je treće mesto osvojila Lullaby , koju je jahao Ilić, a veći deo staze bili su na čelu kolone.
Ovog dana ukupno je održano šest galopskih trka. U prvoj za pehar predsednika Čivijaške republike na 1.200 metara pobedila je It’s my time sa Šašićem u sedlu, drugi je bio Quelindo Sur, a treći Firman Sam.
Trka Omnium – Agrar Petrović, druga po redu, ovog dana, kategorije tri, za dvogode i starije konje na 1.300 metara pripala je Waslawiju, koji je prvi prošao kroz cilj noseći u sedlu Perovića. Druga je bila Chantilly, a treći Torino Hill.
U trećoj, listed trci za dvogode konje Memorijal “Miomire Minje Knežević” na 1.500 metara, pobedila je Miss Iron sa Perovićem u sedlu. Drugi je bio Calimero Bas, a treći Asensio.
Ni peta trka Memorijal Momčilo Moma Antonić, (Handikap jedan) za trogode i starije konje nije prošla bez uzbuđenja. Pobedio je Al Capone, sa Lazarevićem u sedlu. Drugi na cilju bio Ogon, a treći Tajson.
Neizvesno nadmetanje viđeno je i u poslednjoj, šestoj trci ovog dana “Glas Podrinja”, (Handikap četiri) za trogode i starije kodok je treći stigao Salah al din.

Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa