24. oktobar 2019.24. okt 2019.
Da Šabac ne bude talac
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Da Šabac ne bude talac

Mi iz Narodnog slobodarskog pokreta smo jedina brana pogubnoj političkoj podeli koja se ima u Šapcu. Ovde vlada jedna šizofrena situacija u kojoj je dominatna logika „ko nije sa nama taj je protiv nas“ i onda i jedna i druga strana razvlači građane od mitinga do mitinga pri tome im ne ostavljajući puno prostora za izbor.

Mi smatramo da je zdravi politički pluralizam nasušna potreba kako Šapca, tako i čitave Srbije i baš zbog toga mi pred građane izlazimo sa platformom „Da Šabac ne bude talac!“ u kojoj pokazujemo svu pogubnost te nakaradne logike ili/ili i gde pozivamo građane da podrže nas kao jednu političku novinu, a koja se ponaša neuporedivo odgovornije i zrelije od ovih koji su na političkoj sceni grada prisutni decenijama.

Mi svaki dan građanima na delu pokazujemo da je moguće voditi autonomnu politiku na lokalu i da nije neophodno „imati političkog tatu u Beogradu“ već je potrebno imati ljude od integriteta koji ne moraju da se maskiraju u Vučića ili Đilasa kako ih njihove komšije ne bi prepoznale.
Ivan Petkovski, Narodni slobodarski pokret GO Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa