Инфо

24. октобар 2019.24. окт 2019.
Да Шабац не буде талац
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Да Шабац не буде талац

Ми из Народног слободарског покрета смо једина брана погубној политичкој подели која се има у Шапцу. Овде влада једна шизофрена ситуација у којој је доминатна логика „ко није са нама тај је против нас“ и онда и једна и друга страна развлачи грађане од митинга до митинга при томе им не остављајући пуно простора за избор.

Ми сматрамо да је здрави политички плурализам насушна потреба како Шапца, тако и читаве Србије и баш због тога ми пред грађане излазимо са платформом „Да Шабац не буде талац!“ у којој показујемо сву погубност те накарадне логике или/или и где позивамо грађане да подрже нас као једну политичку новину, а која се понаша неупоредиво одговорније и зрелије од ових који су на политичкој сцени града присутни деценијама.

Ми сваки дан грађанима на делу показујемо да је могуће водити аутономну политику на локалу и да није неопходно „имати политичког тату у Београду“ већ је потребно имати људе од интегритета који не морају да се маскирају у Вучића или Ђиласа како их њихове комшије не би препознале.
Иван Петковски, Народни слободарски покрет ГО Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa