Инфо

24. октобар 2019.24. окт 2019.
Пример другима
СЛЕПЧЕВИЋ

Пример другима

Захваљујући политици „два на динар“ 19. октобра Крађорђева улица у Слепчевићу добила је нови асфалт у дужини од четристо пет метара и ширини два и по метра. Важна инвестиција за становнике овог дела, који су делом финансирали сами а град је дао трећину средстава. Вредност радова износила је милион и осамсто тридесет три хиљаде динара. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је ову улицу где је заједно са председником МЗ Слепчевић Славком Иванићем и мештанима обишао завршене радове.
Том приликом Зеленовић је рекао да је почаствован пажњом житеља овог места што заједно са Градом учествују у изградњи сопственог пута.
- Слепчевић треба да буде пример и осталим местима. На овај начин можемо много добрих ствари да урадимо. Иако нам држава дугује тридесет милиона евра могуће је да нађемо снагу и да водимо рачуна о сваком месту.
Славко Иванић који испред групе грађана који води асфалтирање улица истиче да је задовољан оним што је урађено, циљ је да сви грађани у селу имају исте услове за живот.
- Мештани су скупили четристо тридесет три хиљаде динара а град је додао милион и четристо. За мене је ово значајна победа у инвестицијама. Крађорђева улица има осам кућа, једанесторо деце ово је било неопходно да се уреди. Сви се радујемо. Захваљујем се градоначелнику који је имао разумевања за мали број кућа – каже Славко.
Житељи Карађорђеве улице истичу да им је инфраструктура приоритет, пут им свима значи. Према њиховим речима ово је инвестиција будућности.
- Изградњу овог пута дуго смо чекали. Сви смо задовољни, посебно деца. Захвалан сам мојим суграђанима који су учествовали у издвојеним средствима као и градоначелнику и МЗ – каже Света Живановић.
м. г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa