Инфо

24. октобар 2019.24. окт 2019.
Улица Степе Степановића најзад добила асфалт
ЈЕВРЕМОВАЦ ВЕЛИКО ГРАДИЛИШТЕ

Улица Степе Степановића најзад добила асфалт

Град Шабац је ових дана једно велико градилиште, тренутно се изводе радови на осам локација. На подручју Месне заједнице Јевремовац у улици Степе Степановић протеклог понедељка завршени су радови на асфалтирању пута у дужини 400 метара. Новац за ову путну инфраструктуру издвојен је захваљујући политици „два на динар“ а грађани су учествовали у трећини средстава. Вредност послова износила је пет милиона динара. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је ово приградско место том приликом захвалио се грађанима који су скупили трећину новца.
- Улица Степе Степановић има воду и канализацију а сада је добила модерну саобраћајницу у складу са пројектом. Можемо много тога заједно да урадимо. Новца има довољно, радићемо све док буде лепо време. Ми ћемо сваку иницијативу испратити са дупло више новца од износа који грађани скупе. Показало се да је то једна од најбољих локалних политика и да смо захваљујући њој урадили путеве у најудаљенијим деловима нашег краја – истакао је Зеленовић.
Милан Васић начелник Градске управе града Шапца напоменуо је да убрзо почињу радови на спајању Јевремовца и Летњиковца, поред гробља.
- У Јевремовцу се изводе радове на још две локације. Ово је велика и важна инвестиција коју смо започели пре пар година. Надам се да ћемо искористити лепо време и до краја јесени завршити ту улицу. Поред улица завршава се друга фаза амбуланте, очекујем да до нове године прими пацијенте. Стару амбуланту ослободићемо за наше малишане, где планирано проширење вртића – каже Васић.
У току је израда планске документације везане за вакумску канализацију која ће на пролеће заживети у Јевремовцу. Ради се на добијању дозвола за седамсто мештана како би им се омогућио прикључак канализациону мрежу.
м. г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa