13. februar 2020.13. feb 2020.
Svečano otvaranje  u  ponedeljak drugog marta
Sani Optik Bogatić

Svečano otvaranje u ponedeljak drugog marta

Savremeni Centar za vid i sluh u Bogatiću svečano počinje sa radom 2. marta 2020. godine. Na dan otvaranja građani će imati priliku da se upoznaju sa kvalitetom proizvoda i usluga, ali i da iskoriste brojne pogodnosti pri kupovini
Kompanija svojim klijentima nudi dioptrijske okvire i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih aparata, pouzdane usluge provere vida i sluha, ugradnju dioptrijskih stakala u okvire, dioptrijskih stakala u naočare za sunce, izradu individualnih oliva za slušne aparate i mnoge druge usluge.
Tradicija i iskustvo dugi 68 godina, 52 centra za vid i sluh u 35 gradova u Srbiji i 3 u Republici Srpskoj, čine Sani Optik lojalnim partnerom, a profesionalna usluga i stručno osoblje kvalifikuju nas kao Eksperte za vid i sluh.
Sa željom da se što većem broju klijenata širom Srbije i Republike Srpske dostupnim učine kvalitetan asortiman, prodajno mesto u Bogatiću će imati u ponudi:
-dioptrijske i naočare za sunce poznatih brendova: Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Moschino, Missioni, Vivienne Westwood, Salvatore Ferragamo, Puma, Lacoste, Baldinini, Maje i mnogi drugi.
-dioptrijska stakla i kontaktna sočiva svih vrsta,
-slušne aparate švajcarskih proizvođača: Phonak i Sonic.
-prateći pribor.
Centar za vid i sluh u Bogatiću imaće podršku Specijalističke oftalmološke ordinacije „Sani Optik-a“ u Šapcu, koja nudi kompletne oftalmološke usluge i Specijalističkog kabineta za sluh.
Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sani Optik će isporučivati medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Bogatiću.
Nudimo mogućnost kupovine na rate bez kamate, putem administrativne zabrane, čekova građana i kartica platnog prometa.
Povodom otvaranja sve klijente očekuju brojni popusti i pogodnosti.
BOGATIĆ, Vojvode Stepe br. 37, ulaz 1, 063/10 - 61 – 530

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa