4. jun 2020.4. jun 2020.
Afirmacija jedinstva i socijalne pravde
KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU KOALICIJE SOCIJALISTIČKE
PARTIJE SRBIJE I JEDINSTVENE SRBIJE U ŠAPCU

Afirmacija jedinstva i socijalne pravde

Smanjenje predizbornih tenzija u Šapcu, afirmacija jedinstva i socijalne pravde uz pružanje istih šansi mladim i “uspavanim” ljudima u interesu boljeg života svih, osnovne su poruke upućene sa prošlog utorka održane konferencije za štampu u Šapcu, koalicije Socijalistička partija Srbije- Jedinstvena Srbija.
Na ovoj konferenciji, predstavio se kandidat pomenute koalicije za gradonačelnika Šapca, advokat iz ovog grada Aleksandar Ignjatović.
On je istakao da ako dobije poverenje na predstojećim izborima, a njegova koalicija u gradu biće pod rednim brojem šest, za razliku od one na republičkom nivou, koja se nalazi pod rednim brojem dva zalagaće se između ostalog za pružanje šansi svima, posebno mladima i onima koji su iz raznoraznih razloga ostali na margini zbivanja, a imaju šta da kažu i predlože.
Njegova koleginica, predsednica Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Šapcu Milica Vasić, uputila je poziv svim zainteresovanim da danas ( 4. jun) od 18 časova, dođu na Trg šabačkih žrtava, gde će se održati njihov veliki predizborni miting. Planiraju da se prisutnima obrate lideri koalicije Dragan Marković- Palma i Ivica Dačić.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa