30. jul 2020.30. jul 2020.
Polupan službeni  auto “Glasa Podrinja”
NAPAD POD OKRILjEM NOĆI

Polupan službeni auto “Glasa Podrinja”

Pod okriljem mraka, u noći između nedelje i ponedeljka, neko je “hrabro” razbio zadnje staklo na službenom automobilu “Glasa Podrinja”.
Da vozilo nije slučajno izabrano verujemo iz razloga što se nalazilo na obeleženom parkingu “RTV Šabac” i “Glasa Podrinja” okruženo brojnim drugim automobilima, daleko od ulice i pešačkih staza. Pored toga, betonska kocka, koju su počinioci iskoristili za razbijanje, nije se nalazila u blizini automobila, nego na gomili udaljenoj nekoliko desetina metara.
“Glas Podrinja” se duže od 75 godina trudi da o dešavanjima u regionu izveštava objektivno i dogovorno. Smatramo da je ovaj vandalski čin indirektni napad na novinare i pokušaj zastrašivanja. Oštećeno vozilo novinari su koristili za odlazak na terene.
Onesposobljavanje vozila za korišćenje, kao i pokušaj zastrašivanja, neće uticati na naš rad. Nastavićemo da o svim važnim događajima javnost informišemo pravovremeno, objektivno i odgovorno.
Policija je obavila uviđaj i prikupila potrebne dokaze. Nadamo se da će ovaj napad biti rasvetljen u što kraćem roku, a počinioci kažnjeni u skladu sa Zakonom.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa