3. decembar 2020.3. dec 2020.
“Na meniju” imali i devojke
UHAPŠENE GAZDE KAFANE ZBOG PODVOĐENjA

“Na meniju” imali i devojke

Policija je pretresom prostorija pronašla četiri devojke u ranim dvadesetim godinama i tri muškarca, za koja se sumnja da su bili korisnici seksualnih usluga
Vlasnik kafane “Luna” (ranije “Zlatna greda”) V.G. (57), njegova supruga E.G. (49) , oboje iz Majura i zaposleni N.O. (41) iz Vladimiraca, uhapšeni su u noći između petka i subote, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima. Oni se sumnjiče da su duži vremenski period u ovom lokalu organizovali seksualnu eksploataciju devojaka.
Policija je pretresom prostorija pronašla četiri devojke u ranim dvadesetim godinama i tri muškarca, za koja se sumnja da su bili korisnici seksualnih usluga. Devojke su se prostora Srbije i Bosne i Hercegovine.
Pronađena je i oduzeta i veća količina novca - 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.
Objekat u Majuru duže vreme je poznat kao mesto gde se organizuje prostitucija. Istraga će pokazati da li su devojke bile primorane da se bave ovim poslom ili su na to dobrovoljno pristajale.
Nezvanično se može čuti da su sve devojke izuzetno lepe i sređene. Usluge, navodno, nisu bile jeftine, a veruje se da su najveći deo zarade uzimali gazda i gazdarica, dok su devojkama obezbeđivali smeštaj, hranu i usluge salona lepote.
Među mušterijama je, navodno, bilo i “viđenijih” Šapčana.
Priča se da je vođa posla bila gazdarica, inače rumunska državljanka.
Više javno tužilaštvo iz Šapca je u saradnji sa Policijskom upravom Šabac vodilo istragu. Uviđaj je izvršio dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Šapcu. Osumnjičeni su saslušani i određen im je pritvor. Istraga i iznošenje dokaza slede.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa