17. decembar 2020.17. dec 2020.
Borićemo se do kraja
RUKOMET: SUPER B LIGA

Borićemo se do kraja

Dužu, zimsku pauzu, rukometaši MAČVE iz Bogatića dočekali su na četvrtom mestu prvenstvene tabele, ali sa samo četiri boda manje od lidera na tabeli. „Lisice“ su posmatrano tako još u igri, a od januara ih očekuje raspored gde im u goste dolaze sva tri tima koja su ispred na tabeli. Trener Mačve od osnivanja, gotovo deceniju, Mitar Pavlović zadovoljan je učinjenim, ističući da je prednost trenutno boljeplasiranih ekipa iskustvo.

-Kolubara, Smederevo i Jugović su iskusnije ekipe od nas, imaju mnogo igrača sa superligaškim iskustvom. Mi smo mlad tim i neiskustvo nas je koštalo tri poraza, ali napredujemo i to je važno. Ja sam ambiciozan i prepuštamo drugima uloge favorita, ali ne isključujemo sebe iz trke i iskoristićemo svaku priliku – ističe Pavlović.
Dva kola prve polusezone prenose se u drugi deo, a potom odmah sledi nastavak.

-Dva teška meča nas očekuju, Jugović, veliki derbi u Bogatiću već u januaru, a potom i vrlo solidna, dobro ukomponovana Inđija. Mislim da neće biti odlazaka, potencijalno razmišljamo o još dve bekovske alternative. Borićemo se do kraja. Prvi favort, po meni, svakako je Kolubara – dodaje Pavlović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa