28. januar 2021.28. jan 2021.
AKADEMIJA OKSFORD ŠABAC
VAŠ PRVI KORAK KA USPEHU

AKADEMIJA OKSFORD ŠABAC

Škola stranih jezika Akademije Oxford Šabac nudi kurseve po vrlo povoljnim cenama sa mogućnošću plaćanja na rate, a svako ko bude pohađao kurs nemačkog ili engleskog jezika, ali i bilo kog drugog jezika, automatski stiče mogućnost da pohađa i jedan besplatan online kurs interesantne tematike, koji su u ovoj ponudi
Svi znamo da moramo da idemo u korak sa vremenom, te da ukoliko želimo da dobijemo bolji posao moramo raditi na sebi, svom obrazovanju i usvajanju novih znanja i veština. Prvi korak na tom putu je učenje stranog jezika. U tome Vam može pomoći Škola stranih jezika Akademije Oksford Šabac, koja u ponudi ima izuzetno kvalitetne kurseve engleskog i nemačkog jezika, te nudi i određene pogodnosti polaznicima.

Škola stranih jezika Akademije Oksford Šabac nudi kurseve po vrlo povoljnim cenama sa mogućnošću plaćanja na rate, a svako ko bude pohađao kurs nemačkog ili engleskog jezika, ali i bilo kog drugog jezika, automatski stiče mogućnost da pohađa i jedan besplatan onlajn kurs interesantne tematike, koji su u ovoj ponudi.

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle
Nastava u okviru Škole stranih jezika Akademije Oksford Šabac organizuje se u skladu sa trenutno važećim standardom, što znači da se kursevi engleskog jezika, ali i nemačkog i svih drugih organizuju uz poštovanje Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike - CEFR (The common European framework for languages).



Pravilima pomenutog standarda je jasno definisano da postoji ukupno šest nivoa nastave u tri nastavne grupe, dakle po dva nivoa u svakoj grupi, a sve u skladu sa time u kojoj meri je neko pre toga savladao konkretni jezik, odnosno da li je uopšte imao prilike da ga uči.

Ukoliko neko želi da pohađa kurs stranog jezika koji do sada nije učio, trebalo bi da pohađa osnovni ili početni A1 nivo. Posle završenog A1 nivoa u učenju konkretnog jezika, sledeći je A2 nivo, koji je okarakterisan kao viši početni.

Po već gore pomenutom standardu, slede nivoi B i C grupe. Viši srednji nivoi su označeni sa B1 i sa B2, dok je polaznicima koji su završili B2 nivo omogućeno da pohađaju niži napredni C1 ili viši napredni C2 nivo, koji je ujedno i najviši nivo znanja određenog stranog jezika.

Besplatni onlajn kursevi uz upisan kurs stranog jezika
U okviru ponude Škole stranih jezika Akademije Oksford Šabac svi polaznici koji upišu kurs nemačkog ili engleskog jezika dobijaju na poklon i mogućnost da potpuno besplatno, po svom izboru odaberu i pohađaju jedan od onlajn ponuđenih kurseva zanimljive i jedinstvene tematike.

Bez bilo kakve doplate možete pohađati neki od sledećih kurseva: Kreativno pisanje; Kreativno pisanje za decu; Pisanje za web/blog; Poslovna komunikacija; Veštine prezentacije; Pravilno upravljanje vremenom; Mape uma; Tehnike pamćenja; Organizacija učenja; Brzo čitanje.

“Obrazovanje je najmoćnije oružje
koje možete upotrebiti da promenite svet.”
A. Ajnštajn


Sigurno je da će među ovoliko interesantnih besplatnih kurseva koje Škola stranih jezika Akademije Oksford Šabac nudi uz upisani kurs stranog jezika, svaki pojedinačni polaznik biti u prilici da izabere besplatni onlajn kurs koji mu najviše odgovara.

Upis na kurseve nemačkog i engleskog jezika
Svaki polaznik koji želi da pohađa kurs nemačkog ili engleskog jezika, ili bilo kog drugog stranog jezika treba da izvrši prijavljivanje u skladu sa pravilima i upiše se, odnosno da sklopi Ugovor o pohađanju kursa.

Radno vreme Škole stranih jezika Akademije Oksford Šabac od ponedeljka do petka je od 08 do 21, dok je subotom od 09 do 14, te budući polaznici u tom periodu mogu izvršiti prijavljivanje direktno u prostorijama škole, koje se nalaze u ulici Gospodar Jevremovoj broj 2b.

Svi zainteresovani polaznici prijavljivanje mogu da izvrše i slanjem osnovnih informacija o sebi na mejl adresu kao i na brojeve telefona 015 353 622 i 060 60 70 585, a radi pisanja i sklapanja Ugovora o pohađanju kursa, te potpisivanja istog.

Napominjemo da se nastava organizuje u skladu sa trenutno važećim merama zaštite protiv pandemije, a tako će sasvim sigurno biti i ubuduće. Ističemo da će u prostorijama škole biti organizovana nastava, prema trenutnom planu. Svi polaznici će biti informisani ukoliko dođe do bilo kakvih promena, odnosno da Škola stranih jezika Akademije Oksford Šabac, ako budu donete drugačije mere, zadržava pravo izmene načina organizacije kurseva. Svaki polaznik pojedinačno će biti informisan o tim detaljima.

Ne čekajte da Vam se uspeh desi, krenite prema uspehu tako što ćete upisati neki od kurseva stranih jezika u Školi stranih jezika Akademije Oksford Šabac i iskoristite šansu da uz upisani kurs stranog jezika pohađate i jedan besplatan onlajn kurs po Vašem izboru.
PR

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa