Info

4. mart 2021.4. mar 2021.
Ispit želje, snage, izdržljivosti
BUSHIDO OCR CHALLANNGE

Ispit želje, snage, izdržljivosti

Kada čujete trka sa preprekama naziv ukazuje na nešto, no većina pojedinosti je nepoznata. Šapčani i gosti grada imaju priliku u nedelju da saznaju šta je jedinstveni sportski izazov za čije savlađivanje nije dovoljna samo snaga, već se na ispitu nalazi izdržljivost, želja, timski, takmičarski duh.
U organizaciji Sportskog centra „Bušido“ Šabac u nedelju će biti priređen „Bushido ocr challange“ takmičenje sačinjeno od dva dela. Najpre se učesnici nadmeću u trci na osam kilometara, ali stazu čine različite prirodne i veštačke prepreke, kao i različiti uslovi terena (voda, blato, pesak, beton, šuma). Cilj je savladati stazu pre drugih, naravno u što kraćem vremenskom peridu.
Drugi deo „Bušido izazova“ namenjen je isključivo ekipama. Timovi će se suočavati sa različitim preprekama/zadacima i zajedničkim radom treba da ih savladaju bolje i brže od drugih, uz što manje grešaka. Najbolje ekipno vreme znači pobedu.
Start je kod restorana „Svetionik“ u Klenku u 11 časova.
-Ovo je jedinstveni sportski događaj sa internacionalnim učešćem. Više od 250 takmičara je već prijavljeno, uglavnom je reč o zaposlenima u MUP-u, Ministarstvu odbrane (vojninici, policajci, žandarmerija, policijske brigade, pripadnci Sektora za vanredne situacije...), to je dokaz da su potencijal takmičenja prepoznali naši najspremniji ljudi i ministarstva koja su bila velika potpora i zahvalni smo im na tome – ističe Aleksandar Janković iz Sportskog centra „Bušido“ i dodaje da još postoji mogućnost prijave.
-Svi zainteresovani koji žele da provere svoju izdržljivost mogu da se prijave i na sam dan takmičenja do 9 časova.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa