Info

29. april 2021.29. apr 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

U ŠABAČKOM UDRUŽENjU“DA BUDEMO SVI JEDNAKI“

Mlekara Šabac uveličala radost Uskrsa

Mlekara Šabac još jednom je na delu pokazala da je društveno odgovorna kompanija. Naime, povodom uskršnjih praznika, deci ometenoj u razvoju, članovima Udruženja „Da budemo svi jednaki“ Šabac, proteklog utorka, uručili su pakete koji sadrže proizvode mlekare i druge rekvizite.

-Čast nam je što na ovakav način deci možemo uveličati radost povodom velikog hrišćanskog praznika Uskrsa. Njemu se baš deca najviše raduju. Čini ih lepšim i veselijim. To i nas čini zadovoljnijim, pogotovo u godini jubileja, kada slavimo 90 godišnjicu. Ponašaćemo se i dalje kao društveno odgovorna kompanija i pomagati koliko možemo, rekao je ovom prilikom direktor mlekare Šabac Dragan Šašić.

Lepim rečima direktora pridružila se predsednica Udruženja „Da budemo svi jednaki“ Šabac, Ana Vučinić, zahvaljujući se na poklonima. Istakla je da Udruženje postoji dve i po godine. Okuplja 85 dece, koja su iz socijalno ugroženih porodica i dodala da će im na ovaj način praznični dani biti lepši i radosniji. Direktoru mlekare uručila je zahvalnicu.

Ovom prilikom je pozvala sve koji žele da kupe proizvode ovih porodica da to mogu učiniti na uskršnjem bazaru u Šapcu, a sav prihod je namenjen u humanitarne svrhe.

Na veliki petak u pešačkoj zoni grada, ispred pošte deliće ofarbana uskršnja jaja.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa