17. jun 2021.17. jun 2021.
Cilj – prelazni rok bez odlazaka
RUKOMET: ŽRK MEDICINAR

Cilj – prelazni rok bez odlazaka

Posle bronzane medalje na Prvenstvu Srbije za rukometašice do 16 godina, Medicinar i definitivno odlazi na letnju pauzu, do 2. avgusta kada sledi okupljanje ekipe i početak kondicionih priprema za narednu sezonu. Naravno, na pauzi su igračice, a rukovodstvo gradi sastav za šampionat 2021/2022. Ukoliko bude u skladu sa željama, ne bi smeo biti turbulenatn prelazni rok.

Iskusna nekadašnja reprezentativka Sara Garović vratila se iz Bekamenta u Medicinar i baš u liniji gde je kvantitet najmanji, donela i kvantitet i kvalitet za narednu sezonu. Ukoliko se u tim tokom sezone vrati i Ana Radović, mnogo altternativa će se otvoriti u bekovskoj liniji. Nova angažovanja su moguća u slučaju odlazaka, no ideja kluba je da zadrži kompletan tim od prethodne sezone.

-Voleli bi da ove devojke ostanu na okupu, ne samo naredne sezone, već što duže. Obostrana želja nije upitna, međutim, s obzirom da mnoge devojke odlaze na studije od oktobra, tražimo modus da se obaveze usklade. Obrazovanje je izuzetno važno i tražimo način da ne bude niko pred izborom sport ili studije, već da se na oba polja ostvaruju i razvijaju – ističe trener Sandra Kolaković.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa