9. decembar 2021.9. dec 2021.
Pomoć Desanki Lukić
OPŠTINA VLADIMIRCI

Pomoć Desanki Lukić

Pezionerka Desanka Lukić živi u Debrcu. Sama nije u mogućnosti da insfinansira priključak na elektro mrežu. Proteklog ponedeljka tim iz lokalne samouprave i nadležnih službi posetio je penzionerku u Debrcu. Nikola Kuzmanović je pojasnio da kada se steknu uslovi rešavanjem imovinsko-pravnih odnosa može da se krene u realizaciju dovođenja struje od čega bi korist imali i ostali žitelji tog dela Debrca u domenu koje ima EPS-Vladimirci.

Zdravko Perić direktor Centra za socijalni rad je obećao pomoć u okviru svojih mogućnosti, a sekretar Crvenog krsta Vladimirci Petar Popović uručio je pomoć koja joj je i do sada dostavljana. Zamenik predsednika Opštine Vladimirci Milorad Milinković je sumirao posetu:
„ Mi smo voljni da pomognemo da koliko možemo uključimo se u nastavak posla koji podrazumeva izradu projektne dokumentacije za trafo stanicu i desetak bandera. Uz već pominjane imovinsko-pravne odnose spremni smo platiti priključak struje ali i pomoći oko poslova u nadležnosti naše Lokalne samouprave. Nadamo se na zadovoljstvo svih“, rekao je Milinković.

Desanka Lukić je vidno dirnuta posetom izrekla beskrajnu zahvalnost opštini koja brine o žiteljima koji sami nisu u mogućnosti da svoje probleme reše.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa