10. mart 2022.10. mar 2022.
Rasterećeno na lidera (foto: VK Šabac)

Rasterećeno na lidera (foto: VK Šabac)

VATERPOLO: SUPER LIGA

Spektakl za sladokusce

Gostovanje jednog od najboljih itmova u Evropi. Na Gradskom bazenu mnoštvo reprezentativaca. Šapčani bez pritiska, Novi Beograd sigurno prvi, Šabac sigurno peti. Plej of pripreme
Jedina dilema u srspkom klupskom vaterpolu je ko će biti treći, a ko četvrti na kraju regularnog dela sezone, o čemu će Partizan i Crvena Zvezda odlučivati u direktnom duelu, dok su ostala mesta raspodeljena i timovi već razmišljaju o plej ofu. Šabac će uvertiru za plej of imati najjaču moguću, protiv lidera, prvog favorita za titulu, pretendenta na evropski tron, Novog Beograda.

Iako nema rezultatski značaj, meč sa Novobeograđanima je istinski spektakl gde će mladi tim domaćina voditi bitku sa ekipom sačinjenom od mnoštva reprezentativaca Srbije, Grčke, Crne Gore, predvođenom najvećim igračem svih vremena Igorom Milanovićem. Na Gradskom bazenu će nastupiti: Dušan Mandić, Strahinja i Viktor Rašović, Đorđe Vučinić, Duško i Gojko Pijetlović, Nikola Jakšić, Draško Gogov, Angelos Vlahopulos, Radomir Drašović.

Beograđani su osvojili prvo mesto u Regionalnoj ligi, biće domaćini finalnog tunira, međutim pad forme ih je koštao prvog trofeja. Poraženi su u finalu Kupa i sada raste pritisak da sa nekim znamenjem završe sezonu. U igri su još tri, svakako važnija. Sigurni su među osam u Ligi šampiona, prvi su favoriti Regionalne lige i sa prvog mesta ulaze u plej of. Dolaze kao apsolutni favoriti i u Šabac. Domaći imaju priliku da se okušaju protiv najboljih bez presije. Utakmica u Beogradu će odlučiti da li u plej ofu sledi dvomeč Šapca i Zvezde ili Šapca i Partizana.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa