13. april 2023.13. apr 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

ULICA HUMANIH ČIVIJAŠA

Skoro pola miliona za bolesnu decu

Ukupno 450.500 dinara prikupljenih tokom manifestacije “Ulica humanih Čivijaša“ uplaćeni su u Fond za dečenje dece obolele od teških i retkih bolesti. Građani Šapca podržali su događaj kupovinom predmeta na štandovima u Gospodar Jevremovoj ulici, a predmete za prodaju pripremili su predškolci, učenici, kao i brojna šabačka udruženja.

Foto: "Glas Podrinja"


Manifestaciju je otvorila članica Gradskog veća zadužena za socijalna pitanja, rad i zapošljavanje Jelena Milošević koja je tom prilikom istakla da Fond finansira grad, ali da je veoma značajna podrška celokupne zajednice.

Događaj je, kao i prethodnih godina, organizovala Turistička organizacija grada Šapca.

Foto: "Glas Podrinja"


-Naša ulica, ulica svih Čivijaša je iz godine u godinu sve brojnija, masovnija, nasmejanija, ispunjena radošću i iskrenom željom da drugima pomoć pružimo. Humanost na delu je nešto što treba da razvijamo i negujemo svakog dana, sa mišlju da naše malo, nekome znači mnogo, rekao je Dušan Simić, direktor Turističke organizacije grada Šapca i zahvalio svim vrtićima, školama, udruženjima i ustanovama koje su uzele učešće u ovogodišnjem programu, sa zajedničkim ciljem da se prikupi što više sredstava za one kojima je pomoć najpotrebnija.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa