15. jun 2023.15. jun 2023.
Foto: KK "Taur"

Foto: KK "Taur"

DRUGO KOLO KUPA SRBIJE

Kasijana kroz potop do srebra

Nekoliko jahača je odustalo plašeći se klizavog terena, ali ne i Kasijana koja je hrabro nastupila sa svojim Zaldijem i nastupom bez greške osvojila srebro. Falilo joj je par desetinki za zlato koje je osvojila takmičarka prve grupe koja je nastupila pre nevremena
Ekipa KK “Taur” završila je drugog dana nastup na drugom kolu Kupa Srbije sa srebrom koje su osvojili Kasijana Marković i Zaldi u izuzetno teškim uslovima.
Pored Kasijane, za “Taur” su na Kupu tog dana su nastupili i Ognjen Janković i Jovana Arsenović, ali su ovog puta ostali bez medalja.

Foto: KK "Taur"


-Pokušali smo da osvojimo brzinsku utakmicu u dve faze. Prvo su startovali Ognjen i Tadea i završili nastup sa jednim rušenjem u najboljem vremenu utakmice,odmah zatim Jovana na Tajani, ali su se okliznule na pretposlednjoj preponi i pale, što je rezultiralo isključenjem. A onda je počelo nevreme, pravi potop. Nekoliko jahača je odustalo plašeći se klizavog terena, ali ne i Kasijana koja je hrabro nastupila sa svojim Zaldijem i nastupom bez greške osvojila srebro. Falilo joj je par desetinki za zlato koje je osvojila takmičarka prve grupe koja je nastupila pre nevremena.

Foto: KK "Taur"


Prethodnog dana, u subotu, ekipa KK Taur završila je nastup na prvom danu drugog kola Kupa Srbije sa dve zlatne medalje u predutakmicama.

-U predutakmicama jahale Lena Kijurina, Aleksandra Stanojević i Kira Stupar. Prve dve su završile parkure bez greške i osvojile zlatne medalje. U utakmici “Idealno vreme” nastupao je Ognjen Janković sa Kadetom i takmičenje završio sa jednim rušenjem i plasmanom na šesto mesto. U utakmici sa američkim baražem Ognjen je jahao Kinga, takođe imao jedno rušenje i završio na petom mestu- saopštili su u konjičkom klubu Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika Šabac.
KK “Taur” se sprema za Prvenstvo Vojvodine kroz dve sedmice

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa