17. avgust 2023.17. avg 2023.
Humanitarna Revija za rođendan
FUDBAL: SU „DELKE FUDBAL“

Humanitarna Revija za rođendan

Sportsko udruženje „Delke fudbal“ planira da 11. septembra organizuje humanitarnu fudbalsku utakmicu za pomoć Draganu Saviću Cvikiju iz Mačvanskog Metkovića, kao pomoć u daljem lečenju i borbi protiv teške bolesti. Ovaj događaj će biti i način da Sportsko udruženje obeleži pet godina postojanja i rada. Humanitarna Revija fudbala, odnosno meč plavih i crvenih, gde će nastupiti sadašnji i bivši igrači iz Mačvanskog okruga, Srema, Kolubare i Semberije, zamišljen je kao utakmica gde je za učesnike i posetioce svaka aktivnost besplatna, a dobrovoljni prilog se prikuplja na mestu događaja.

-Trajemo i radimo u interesu fudbala i sporta, pet godina nije malo i želimo da obeležimo baš na ovaj način i da događaj ima pre svega humanitarni karakter. Uputili smo molbu Opštini i FK Mačva Bogatić da nam dozvole korišćenje terena 11. septembra, kao i molbu Opštini za pomoć u izradi majica sa logom Opštine Bogatić koje bi podelili sportskim prijateljima. Nadamo se pozitivnom odgovoru – ističe predsednik SU Miodrag Delić i dodaje da bez terena neće biti moguće organizovati ovakav događaj.

-Otkazali smo ovog leta tri Revije fudbal. Pozivamo sve činioce u Opštini da zajedno radimo u interesu sporta i omladine. Mi nismo korisnici budžeta Opštine za 2023. godinu i zato smo uputili i molbu za pomoć. Ukoliko ne bude odgovora mi ćemo otkazati događaj, a novac ćemo prikupiti na drugi način i uplatiti našem sugrađaninu.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa