19. oktobar 2023.19. okt 2023.
Detalj sa meča Železničar – Medicinar (foto: SRL fb)

Detalj sa meča Železničar – Medicinar (foto: SRL fb)

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Izazovan ritam

Sinoć „medicinarke“ dočekale Radnički, u nedelju gostuju u Nišu. Mečevi na domaćem terenu važni, svaki bod na gpostovanju bitan u borbi za visok plasman
U prva četiri kola Medicinar je dva puta pobedio, na svom terenu i dva puta je poražen, na gostovanju. Neočekivano je nadigrao Bekament, dok su preostala tri rezultata realna u ovom trenutku. Sinoć je gostovao poidmlađen Radnički iz Kragujevca koji je na putu izgradnje nove snažne ekipe, dok je nedelja rezervisana za Niš.



Nais ne gradi, već je izgradio odličan tim i opravdano je konkurent u borbi za plej of, prema nekim prognozama je viđen među četiri najbolja tima, uz Jagodinu, Železničar i Crvenu Zvezdu. Interesantno je da su u četiri kola dva puta poraženi u Nišu i dva puta slavili na gostovanju. Železničar je izuzetan, Mladost je iznenadila, sinoć su igrali u Jagodini i protiv Medicinara svakako računaju na bodove koji će dati zamah za dalje. Doveli su Teodoru Veličković, najboljeg strelca lige, iskusnu Čočaj na krilu, Mariju Konatar, imaju jednu od najiskusnijih bekovskih linija. zadržali najbolje iz prethoden sezone i sigurno su kvalitetnije nego lani.

Medicinar nema rezultatski pritisak u Nišu, ali ponovo povrede prave problem, Aleksandra Vasić je van stroja. Kraća pauza je dobrodošla za oporavak nekih igračica, Tamara Mandić se vraća sa nastupa za reprezentaciju i svakako da dva meča u četiri dana otežavaju planove, ali nije samo Medicinar u tom tempu. Posldnjeg vikenda oktobra i prvog novembarskog u Šabac vezano dolaze Jagodina i Zvezda, te su izazovi veliki.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa