21. decembar 2023.21. dec 2023.
Maksimum Mačve
FUDBAL: PIONIRI

Maksimum Mačve

U jesenjoj polusezoni Kolubarsko-Mačvanske lige za pionire, Šabačka Mačva je bila ubedljiva i izdvojila se na vrhu. Osvojila je maksimalnih 45 bodova iz 15 rundi i prvi je favorit i za konačnu prvu poziciju. Za celu polusezonu su primili samo dva pogotka, a postigli čak 115, više od sedam po meču, što odslikava dominaciju, samo tri ekipe su uspele da izgube sa dva gola razlike. Najbolji strelac je igrač Mačve Ognjen Đurić sa 24 pogotka. Ekipu predvodi s klupe Željko Isailović.

Šabački Sanrajs je prvi pratilac Mačve. Osvojio je sedam bodova manje, jedini poraz je pretrpeo od lidera, a bodovni saldo je jednak valjevskom Respektu. Od ovdašnjih klubova Feniks je na poziciji deset sa 19 bodova, dok je pretposlednji Savacium sa četiri osvojena boda.

U preostale tri grupe pionirskih liga FSRZS, sezona je mnogo neizvesnija. Mladost Lučani imaju četiri boda više od Borca iz Čačka u moravskoj grupi, Novopazarski Sport klub je bod ispred kraljevačkog Apolona u njihovoj grupi, dok je kod Šumadinaca kragujevački Radnički samo zbog bolje gol razlike ispred RSK Rabrova, iako dele bodovni saldo.

Drugi tim pionira Mačve, predvođen Sinišom Đakovcem je lider i u Pionirskoj ligi FS Mačvanskog okruga ispred prnjavorske Mladosti i Sanrajsa.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa