8. februar 2024.8. feb 2024.
V. Matić

V. Matić

RUKOMET: EHF KUP

Potraga za iznenađenjem

Valur je bio najteži rival kojeg su Šapčani mogli da dobiju i Islanđani nose ulogu favorita. Raspolažu iskusnijim timom, mnogi ih vide i među favoritima za pehar, ali to može biti i dodatni motiv za Metaloplastiku Eliksir.

-Valur je favorit pre svega zbog mnogo većeg iskustva na međunarodnoj sceni. U sastavu su igrači sa iskustvom Bundeslige, najjače na svetu, ali mi imamo nameru da pokušamo da iznenadimo. Ovaj dvomeč je veliki plus i iskustvo na međunarodnom nivou za naše mlade rukometaše. Prioritet jeste Super liga, no nećemo se štedeti ni u Evropi – rekao je trener Vladan Matić.

D. Alilović (foto: RK MP Eliskir)


Utakmice protiv ekipe iz Rejkjavika predstavljaju značajan korak u karijeri, ali igranje znači igranje na pobedu i potragu za iznenađenjem.

-Skandinavci su u pitanju, biće mnogo trčanja, brzog rukometa. Imaju nekoliko iskusnih asova, svetske klase. Nemamo pritisak, ali ni razlog da se unapred predajemo. Naše je da rasterećeni odigramo najbolje što možemo – predstavio je mladi Domagoj Alilović.

Prvi meč je u Rejkjaviku, u nedelju, 11. februara, od 19 časova. Kapacitet dvorane je 1.800 gledalaca. Meč sude Danci Pag i Tigesen.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa