29. februar 2024.29. feb 2024.
M. Antonić (foto: priv. ig profil)

M. Antonić (foto: priv. ig profil)

ODBOJKA: MILOŠ ANTONIĆ

Baku – nova stanica

Još jedan korak u već bogatoj karijeri, nova destinacija, nova kultura i novi izazov za šabačkog odbojkaša. Šampionske ambicije najjači adut u odluci
Šabački odbojkaš Miloš Antonić bogatu internacionalnu karijeru upotpuniće nastupom u eliti Azerbejdžana i do kraja sezone će nositi dres Azeraila iz Bakua. Jedan od favorita za titulu u bivšoj sovjetskoj republici oslanja se na iskusnog Šapčanina u ostvarernju ciljeva.

S klupe ekipu predvodi Boris Grebenikov, otac jednog od najboljih igrača sveta u ovom trenutku, reprezentativca Francuske, što govori o velikim ulaganjima Azerbejdžanaca u odbojku.

-Poziv me je iznenadio, imao sam ugovor na Kipru, ali je ovo bila odlična ponuda, tim je vrlo ambiciozan i brzo smo se dogovorili. Menadžera koji me je kontaktirao znao sam samo putem društvenih mreža, tako je i stigao predlog. Od prvog trenutka mi se ponuda učinila kao dobra, video sam u svemu još jedan izazov. Atmosfera je odlična, nalazimo se u seriji pobeda i cilj je titula - ističe Antonić.
Antonić je karijeru počeo u ekipi Šapca, potom je igrao u Sloveniji, Crnoj Gori, Francuskoj, Egiptu, Libanu, Kipru, uz kratak period u Nišu. Tehničar je prethodnih nekoliko godina igrao drugi put na Kipru.

-Imao sam važeći ugovor, ali tim nije imao najviše ambicije, odnosno sastav nije mogao da odgovori izazovima borbe za titulu. Uživao sam na Kipru, ostrvo mi je postalo dom, poziv da se vratim je otvoren, no sada je fokus na Azerailu – dodaje Antonić nagoveštavajući da iako je u poznim igračkim godinama ne misli o kraju karijere, kako ističe, dokle god je jaka ljubav prema sportu života i dok ga zdravlje služi.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa