Инфо

29. фебруар 2024.29. феб 2024.
М. Антонић (фото: прив. иг профил)

М. Антонић (фото: прив. иг профил)

ОДБОЈКА: МИЛОШ АНТОНИЋ

Баку – нова станица

Још један корак у већ богатој каријери, нова дестинација, нова култура и нови изазов за шабачког одбојкаша. Шампионске амбиције најјачи адут у одлуци
Шабачки одбојкаш Милош Антонић богату интернационалну каријеру употпуниће наступом у елити Азербејџана и до краја сезоне ће носити дрес Азераила из Бакуа. Један од фаворита за титулу у бившој совјетској републици ослања се на искусног Шапчанина у остварерњу циљева.

С клупе екипу предводи Борис Гребеников, отац једног од најбољих играча света у овом тренутку, репрезентативца Француске, што говори о великим улагањима Азербејџанаца у одбојку.

-Позив ме је изненадио, имао сам уговор на Кипру, али је ово била одлична понуда, тим је врло амбициозан и брзо смо се договорили. Менаџера који ме је контактирао знао сам само путем друштвених мрежа, тако је и стигао предлог. Од првог тренутка ми се понуда учинила као добра, видео сам у свему још један изазов. Атмосфера је одлична, налазимо се у серији победа и циљ је титула - истиче Антонић.
Антонић је каријеру почео у екипи Шапца, потом је играо у Словенији, Црној Гори, Француској, Египту, Либану, Кипру, уз кратак период у Нишу. Техничар је претходних неколико година играо други пут на Кипру.

-Имао сам важећи уговор, али тим није имао највише амбиције, односно састав није могао да одговори изазовима борбе за титулу. Уживао сам на Кипру, острво ми је постало дом, позив да се вратим је отворен, но сада је фокус на Азераилу – додаје Антонић наговештавајући да иако је у позним играчким годинама не мисли о крају каријере, како истиче, докле год је јака љубав према спорту живота и док га здравље служи.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa