21. mart 2024.21. mar 2024.
Duga niska medalja
TEKVONDO: OMEGA KUP

Duga niska medalja

Međunarodni Omega kup u Beogradu okupio je oko 750 takmiačra iz 66 klubova, odnosno osam država, a tri šabačka kluba osvojila su ukupno 18 odličja A klase, a u zbiru sa B blizu 40.

Kada govorimo o A klasi, članovi šabačkog Viner Čivija osvojili su tri zlata i jedno srebro. Ivona Ninković, Matea Lukić i Lazar Ilić postali su šampioni, dok je Petar El Rabadi bio drugi. U ekipnom plasmanu kadeti Viner Čivija zauzeli su poziciju dva, a u ukupnoj kadetskoj konkurenciji su četvrti.

Letnjikovac Eliksir bogatiji za tri zlata, tri srebra i dve bronze. Veljko Panić, Jana Lukić i Aljoša Gavrilović su doneli titule u svoj klub, vicešampionska zvanja stekli su: Dunja Ilijeski, Vuk Petrović i Jelena Inđić, a bronzana odličja osvojili su Mihailo Živanović i Tijana Mališević. Letnjikovac je treći tim među juniorkama, ukupno šesti juniorski klub.

Tekvondo klub „Šabac“ dobio je kadetskog šampiona. Viktor Petrović je osvojio zlatnu medalju.

Srebrna odličja su zaslužili: Dušan Spasojević, Petar Obradović i Jovana Marjanović, dok su bronze zasijale na grudima Dorotee Andres i Katarine Mitrović. Šabac je četvrti kadetski tim turnira u muškoj konkurenciji.

U B klasi medalje su zaslužili: Jovana Janković, Andrej Čokanović, Luka Avramović, Nina Pavlović (TK Šabac); Jovana Ivanović, Marijana Ivanović, Andrijana Simić, Relja Marković, Mila Krajinović, Strahinja Pavlović, Sara Simić, Ilija Božanić (TK Letnjikovac); Stefan Stefanović, Tamara Stevanović, Maša Jokić, Leo Dimitrijević (TK Viner Čivi).

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa