Инфо

9. новембар 2017.9. нов 2017.
Градски одбор Нове Странке обележио трећи рођендан

Да и у Србији буде као у Шапцу

Градски одбор Нове странке у Шапцу пригодном прославом обележио је трогодишњицу од оснивања. Чланови Нове, њени симпатизери, али и коалициони партнери у градској власти у веселој атмосфери обележили су трећи рођендан Градског одбора.
Свечаности је присуствовао и председник Нове Зоран Живковић који је одбору у Шапцу честитао годишњицу.
- Честитам вам свима што живите у Шапцу, јер то град где је лепо живети. Немате ову муку која се надвила над целом Србијом. Имате неку локалну, али та није опасна и да се поднети – обратио се Живковић окупљенима.
Он је рекао да у наредном периоду треба сакупити добру вољу, храброст и енергију за оно шта нас чека.
- Пред нама су неки велики догађаји који треба да донесу Србији, поново и најзад, нешто добро и нешто боље. Волео бих да је у Србији стање као у Шапцу, а волео бих да је стање у Шапцу још боље, па би тако и у Србији било још боље. Да би тако било морамо да будемо спремни на озбиљна одрицања, пре свега ми који смо у неком врху политичких организација, али и сви остали морамо да у овом лудилу учинимо све да искористимо шансу у Београду. Даће Бог да буде прилика и у целој Србији. Позивам све да будемо спремни за та искушења и да следеће године то буде година победе не само у Шапцу, већ у целој Србији – нагласио је Живковић.
Према његоим речима на Новој је да понуди нове идеје, нове људе.
- Наше је да се потрудимо да будемо прави, противник, него такмац, за бољу Србију са овим режимом који нас вуче у деведесете. Мислим да НС има значајно место на политичкој сцени Србије. Наравно да је шабачки одбор посебно важан зато што је Шабац једно од ретких места где ми учествујемо, барем мало, у обављању власти, односно у преузимању одговорности за живот у једној заједници. Шабац је леп и добар пример за Србију данас – истакао је Лидер НС.
Живковић је позвао грађане да се придруже Новој и изборним кампањама које су - свакогодишње.
Млада странка
Градски одбор Нове странке у Шапцу је основан годину и по дана после оснивања странке.
- Као млада странка постепено ширимо деловање нашег одбора, показујемо новим члановима и присталицама да радимо како треба и да заслужујемо њихов глас, као и поверење које ћемо у свакој прилици да оправдамо - рекао је Филип Карић, потпредседник ГО Нове.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa