Инфо

1. фебруар 2018.1. феб 2018.
Кривина у огледалу

ДЕЛИЈЕ, ДИЛЕЈЕ, ДЕБИЛИ

У овој земљи дефинитивно има много више будала него што иоле нормалнија глава може да замисли. Сада су почели да извиру прогресивном брзином, а неки само додатно доказује да је лудница канда остала откључана.
Док један певач који ће да увесељава бираче сваке општине у Београду и ван Београда где ће народ на гласање 4. марта, са националне телевизије разрешава паланачком логиком убиство француског навијача на београдским улицама, нека друга будала прети да ће да нам мобилише синове за нов косовски бој. Не брините, ту је и трећа будала, можда и најопаснија – Ђука Молер, народни посланик. За једну колумну и превише будала на једном месту.
Ова последња, Ђука Молер подржава Звездине Делије у настојању да младом кошаркашу Алену Омићу, словеначком репрезентативцу бошњачког порекла, загорча боравак у Београду и тера га из овог клуба због тога што му је отац био снајпериста током рата у БиХ на супротној страни.
- Шта је следеће, да за Звезду играју синови Насера Орића или Рамуша Харадинаја – упитао се Ђука Молер у свом видео блогу.
Заборавио је Ђука Молер да је експозитура његове странке на Косову, Српска листа, у коалицији са тим Харадинајем. Па, ако су у коалицији, што не би неко из те коалиције заиграо баскет мало са нашима? Само су дилеје, да не кажем дебили могли да поставе онај транспарент „добродошлице“ младом Омићу, и успели су да га поставе. Од тог транспарента се чак постидела и Ана Брнабић којој је углавном све ОК. Проблем је што је тих будала увек више него оних других.
Предводник Вучићеве деснице који се одазива на име Миша Вацић верује да ћемо са Вулином на челу и ужу асистенцију Лазанског за мање од три сата да ослободимо Север Косова. Верује и то да ће да командује мобилизацијом још једне генерације бораца за небеску Србију. Види Вацићу, неки другари из овог града су ти већ поручили да ће лично да те ишамарају ако било чије дете мобилишеш, а ја те молим због самог себе и моје вере у Божју љубав, што пре потражи стручну помоћ и прикључи се мало на струју. Пријаће и теби, а и нама.
Не каже наш народ – док је оваца биће и шишања. Све док је већина таква каква је, Аца Лукас ће да пева, Миша Вацић ће да мобилише, а Ђука неће да молерише, нажалост.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa