Инфо

22. март 2018.22. мар 2018.
Изабрано ново руководство општинских одбора
Одржана скупштина шабачког одбора Зелене странке

Изабрано ново руководство општинских одбора

На Скупштини шабачког одбора Зелене странке одржаној дана 12.03.2018. године, уз присуство дела руководства странке, изабрано је ново руководство Општинског одбора.
За председницу Општинског одбора у Шапцу изабрана је Мирјана Бингулац. На место потпредседника ОО Шабац изабрана је Гордана Марковић. Извршним одбором ОО Шабац председаваће Владимир Живановић, док су за чланове ИО изабрани Иванка Трифуновић, Милош Карановић, Алиса Акановић и Жаклина Петровић. За секретарку одбора изабрана је Десанка Чолић. Омладином ОО Шабац председаваће Сава Стефановић, док ће Савет за спорт ОО Шабац водити Бојан Богићевић.
Председница ОО Шабац, Мирјана Бингулац, обратила се члановима одбора, посебно истичући да ће рад одбора бити заснован на политици и идејама којима се Зелена странка води од свог оснивања, као и да ће се у свом раду и акцијама одбор посебно фокусирати на следеће циљеве: разматрање ситуације и акција везаних за производњу минералних ђубрива у бившој ХИ „Зорка“, спречавање сваке будуће „прљаве технологије“ у Шапцу, план пошумљавања Шапца у наредних 5 година, инсистирање на убрзању пројекта Сава парк, изградња гробља за кућне љубимце у Шапцу, промовисање спорта и здравог начина живота.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa