Инфо

5. април 2018.5. апр 2018.
Обука за писање пројеката
Канцеларија за младе града Шапца и
Асоцијација “Дуга”

Обука за писање пројеката

Канцеларија за младе града Шапца 24. марта отпочела је Пројекат- Обука за писање пројеката у сарадњи са Асоцијацијом „Дуга“, а уз подршку града Шапца. Циљ обуке је да се полазници упознају са пројектном терминологијом, методама израде, логичког оквира и буџетске табеле. Након завршене обуке, полазници ће имати завршен предлог пројекта.
Учесници тренинга су млади људи, волонтери Канцеларије за младе и запослени у разним институцијама.
-Током обуке полазници ће бити усмеравани да самостално дефинишу и развијају пројектне идеје из области које су дефинисане нацртом ЛАП за младе, а односе се на стратешке и локалне циљеве и приоритете из области: запошљавање и предузетништво, волонтеризам и активизам младих, култура и слободно време, безбедност младих и здравље младих.Тако ће се већи део обуке заснивати на решавању конкретних проблема, истакла је Наташа Лазовић, координатор Канцеларије за младе града Шапца.
-Оно што је јако битно да ћемо након пет дана обуке изаћи са већ написаним пројектима. Сви треба да научимо да је јако битно подићи стручне компетенце свих заинтересованих страна на нивоу града, како би у наш град могли да донесемо финансијска средстава која су нам тренутно на располагању. Кроз предприступне фондове ЕУ ми имамо јако пуно могућности , али и код других донатора, истакао је Александар Прица, тренер обуке из Асоцијације „Дуга“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa