Инфо

24. мај 2018.24. мај 2018.
Афирмација  бициклизма
ПОСЕТА ФРАНЦУСКОГ БИЦИКЛИСТЕ

Афирмација бициклизма

Бициклиста Pierre Bichoff је у оквиру своје Синалко европске турнеје, којом је у року од 10 дана предвиђен прелазак од 3.030 км, посетио и Шабац. Турнеја која је почела у Немачкој, завршиће се у Грчкој. У току обиласка града, Синалко фабрике и културних знаменитости, Pierre је посетио и Стар маркет који је генерални спонзор његовог путовања.
- Задовољство нам је пре свега што је Pierre за посету одабрао између осталог и наш објекат. Ми смо један од пре свега задовољних и бољих партнера који сарађују са Синалком у Србији и имају редовне позиције продаја својих производа у нашем маркету. Наравно, гледамо увек да подржимо све манифестације које се одржавају па тако и ову спортску где желимо да нагласимо колико је битно бавити се физичком активношћу, а између осталог и бициклизмом. Надамо се да ће му посета Стар маркету остати у лепом сећању – истакла је Наила Мехмедовић, ПР менаџер Стар маркета.
У склопу посете Шапцу организована је слалом трка која је завршена на Тргу шабачких жртава где су додељене награде. Треће место, освојио је Вељко Росић, друго место Ксенија Живковић, а прво место Вук Матић, којем је додељен Синалко бицикл. Поклоне су добили Виктор Ракић, Урош Лазић, Огњен Рафаиловић, Дејан Николић, Вук Ђенадић, Ксенија Матић и Мина Јовановић.

К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa