Инфо

14. фебруар 2019.14. феб 2019.
Сваком граду треба Палма
ОСНОВАН ГРАДСКИ ОДБОР ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ

Сваком граду треба Палма



После дуже времена у Шапцу је поново основан Градски одбор Јединствене Србије. Председница ГО је дипломирана правница Милица Васић. Поручују да су њихове просторије отворене за све који желе да им помогну у раду и развоју.
-Одбор је спреман да направи промене које ће довсти до квалитетнијег живота сваког појединца. Јединствена Србија из дана у дан све више расте, како на нивоу града, тако и на нивоу државе. Сматрамо да су грађани препознали политичку снагу јединствене Србије и дела њеног председника Драгана Марковића Палме. Сведоци смо политике коју наш председник предводи. Сви грађани у Јагодини се од 20. јануара бесплатно возе градским превозом. Јагодина нема комуналну полицију, наплату паркинг места, а вртићи су бесплатни. Ако могу они зашто не би смо могли и ми да поступамо домаћински и град водимо тако да сваки појединац осети побољшање. Сваком граду треба један Палма, поручила је Милица Васић.
Међу приоритете за које ће се залагати убројала је и подстицаје наталитета програмима финансијске подршке. Најавила је да ће током лета 300 грађана Шапца бесплатно одвести у Аква парк у Јагодину.
За другу половину марта припремају трибину на којој ће говорити председник странке Драган Марковић Палма који ће грађане Шапца упознати са планом и политиком Јединствене Србије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa