Инфо

28. март 2019.28. мар 2019.
ИСПРАВКА НА ТЕЖИ НАЧИН
ФУДБАЛ: КОЛУБАРСКО – МАЧВАНСКА ЗОНА

ИСПРАВКА НА ТЕЖИ НАЧИН

Шапчани против директног ривала у борби за опстанак. Богатић фаворит у Дивцима против домаћина који још није потпуно безбедан
Нису овдашњи представници у Зони постигли ниједан гол у протеклом колу. Богатинци су се могли радовати боду, а Шапчани са бригом и нулом на салду завршили још једну рунду.
Дерби је оправдао очекивања са становишта борбености, динамике, али не и у ефикасности. Имали су своје шансе и „црвено – црни“ и „железничари“, реми је и најреалнији, те и после кола које је могло бити преломно, ситуација остаје непромењена. Лајковац и Богатић су фаворити и у следећем колу, но МАЧВУ очекује тежи посао у Дивцима. Домаћи су тренутно растерећени, међутим сувише фактора одређује колико тимова ће испасти, тек је почела полусезона и не смеју тако брзо да се опусте. Није било јесенас проблема за Богатинце, но другачије је у околини Ваљева.
Неефикасност и безидејност пред голом Крупња други најстарији шабачки фудбалски клуб је платио са два бода, а потцењивање шутерских способности најбољег играча Рађевца Илића, коштало је још један бод РАДНИЧКИ и важни бодови из Диваца, значајно су умањени. Све погрешно „испоставило је рачун“ у виду назадовања на табели, али и још већег притиска пред пут у Клупце. Имењак из околине Лознице у још је тежем положају, оптерећен сличном пресијом, а места за нове неуспехе нема ни код једног ривала. Шапчани ће бити јачи за Луку Лујановића који је одрадио суспензију. Стобекс је водио у Шапцу, али је домаћин преокретом дошао до три бода, Много неизвесности могуће је и за викенд. Обе утакмице заказане за недељу од 15:30.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa