Инфо

18. април 2019.18. апр 2019.
За осмех, за радост, за живот
Манифестација „Улица хуманих Чивијаша“

За осмех, за радост, за живот

Туристичка организација града Шапца са пријатељима, партнерима и људима добре воље, симболично на празник дечје радости Лазареву суботу, организује Манифестацију хуманитарног карактера „Улица хуманих Чивијаша. Господар Јевремова, постаће улица радости, забаве, хуманости и несебичног даривања
У жељи да онима којима је најпотребније пруже наду, врате осмех на лице, олакшају живот и лечење, Туристичка организација града Шапца са бројним пријатељима, партнерима и људима добре воље симболично на празник дечје радости Лазареву суботу, 20. априла, организује манифестацију хуманитарног карактера „Улица хуманих Чивијаша“.
-Град манифестација јесте епитет који прати Шабац, и у настојању да наше садржаје обогатимо и оплеменимо почетком године најавили смо нове. Једна од таквих је и „Улица хуманих Чивијаша“. Како је за хуманост увек право време, симболично на Лазареву суботу, први пут организоваћемо манифестацију чији ће укупни приход бити усмерен за помоћ оних којима је најпотребнија. Користим ову прилику да позовем све наше суграђане да суботу резервишу за хуманост, да буду са нама и дају свој допринос „За осмех... за радост... за живот- истакао је директор Туристичке организације града Шапца, Срђан Митрашиновић.
У периоду од 15:30 до 18 сати, Господар Јевремова, постаће улица радости, забаве, хуманости и несебичног даривања. На тезгама које ће бити постављене дуж пешачке зоне, посетиоци ће моћи да по симболичним ценама купе изложене производе које су припремиле основне школе, удружења грађана, друштвено одговорна предузећа и други.
Под мотом “За осмех… за радост… за живот”, на празник који симболизује победу живота над смрћу, поруку љубави и солидарности гости „Улице хуманих Чивијаша“, послаће и куповином беџа по цени од 100 динара. Са циљем да дају допринос акцији су се придружили и угоститељи. Сав прикуљен новац биће намењен Фонду за лечење деце оболеле од ретких и тешких болести.
Осим пунктова са садржајима, припремљен је и програм како би уз песму, аниматоре и друге атракције, на најлепши начин употпунили манифестацију која има тенденцију да прерасте у традицију. Званично „Улицу хуманих Чивијаша“ отвориће хор Храма Св. Тројице, а међу учесницима су Ника Пурић, оркестар „Чивијаши“, Mузичко плесни театар „Искрице бонтона“, Балетски студио „Рива“, Школа плеса „Аурора“.
-Бројним активностима на празник који симболизује живот и радост покушаћемо да, пре свега нашим најмлађим суграђанима приредимо леп провод и пробудимо код њих осећај за хуманост и солидарност, као вредности на којима треба да темеље своју животну филозофију- навела је Славица Копрић у име организатора.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa