Инфо

13. јун 2019.13. јун 2019.
НА КРАЈУ БЕЗ НЕЗАДОВОЉНИХ
ФУДБАЛ: КОЛУБАРСКО – МАЧВАНСКА ЗОНА

НА КРАЈУ БЕЗ НЕЗАДОВОЉНИХ

Богатић 12. узастопном победом прославио титулу и виши ранг. Раднички одиграо веома слабо, али добар претходни део пролећа донео опстанак. У нижи ранг прелазе Осечина, Дивци, Борац и Раднички Стобекс
МАЧВА Богатић је, колоквијалним речником „издоминирала“ Зоном и сасвим заслужено је српсколигаш. Остварили су 12 узастопних победа, у последњих 14 одиграних утакмица имају 13 победа и један реми. Изгубили су средином новембра у Ваљеву и то је последњи неуспех.
-У првој полусезони већ је било јасно да можемо, имали смо све услове и сами себи смо поставили циљ титуле, јер није било разлога да се задовољимо нечим мањим. Поносан сам на играче, хвала свима и надам се да настављамо са успесима и у Српској лиги – рекао је Дарко Баљак, тренер МАЧВЕ.
Сигурно да РАДНИЧКИ не може и не сме бити задовољан како је одиграо последњих пет кола, а посебно меч последњег кола у Шапцу, но довољно је бодова сакупљено у првих осам кола пролећне полусезоне и други најстарији шабачки фудбалски клуб 95. рођендан прославиће као зонаш.
Осечина и Дивци нису имали шасне за спас још пре последњег кола, а кошмарну полусезону, на најгори начин, заокружио је лешнички Борац, поразом у Брезовици. Две победе и 11 пораза на пролеће претворили су тим који би се могао укључити у борбу за врх у тим који је испао из лиге. Младости из Прњавора и Драчића су нови зонаши, а бараж за тај епитет играће Слога Богосавац и Рубибреза.

Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa