Инфо

Берза

  • aero 900 ▲ 3,69%
  • ikrbg 70 ▲ 40,00%
  • jesv 6.002 ▼ -7,66%
  • niis 605 ▲ 1,00%
  • rso16142 114,63 ▼ -0,90%
  • stotn 125 ⚫ 0,00%
(17. октобар 2019.)
У ОКВИРУ „ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ“

Одржана купопродајна изложба

Одржана купопродајна изложба
Предшколска уставова „Наше дете“ обележила је протекле седмице у пешачкој зони у Шапцу „Дечју недељу“ купопродајном изложбом радова најмлађих Шапчана као централном манифестацијом.
На изложби су представљени уникатни предмети, цртежи, украси . Печат сваком раду дали су малишани који су их направили на радионицама, заједно са својим родитељима и васпитачима. Традиционалној изложби радова малишана који бораве у Шабачким вртићима присуствовао је велики број Шапчана, а наручито деце која су била заинтересована за радове својих вршњака и млађих другова.
- Циљ ове манифестације је дружење и излажење установе у јавност. Овом приликом смо желели да родитељи виде колико је нама стало да будемо партнери у васпитно образовном раду, и васпитању деце. Током ових радионица смо покушали да надоградимо наше партнерске односе. Родитељи су јако битни у образовном процесу. Битна нам је њихова подршка – рекла је директорка предшколске установе Сандра Мићић.
Маштовитост, креативност, дружење, обележја су дечје недеље. Подршку руководству установе родитељима и деци пружио је председник Скупштине града Шапца Немања Пајић изразивши задовољство због окупљања великог броја људи.
- Град Шабац посебну бригу посвећује деци и младима, срећан сам што и данас делим радост са нашим најмлађим суграђанима њиховог маштовитог стваралаштва – рекао је Пајић.
Дечје недеља у свету и код нас мери се деценијама. Обележена је први пут 1934. године на предлог организације Пријатељи деце Србије, а 1987. године дефинисана је Законом о друштвеној бризи о деци.
Прикупљена средства од купопродаје биће употребљена за набавку материјала како би деца могла учествовати у прављењу нових креација.

М.Г.

Најновији број

28. мај 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa