Инфо

5. децембар 2019.5. дец 2019.
НЕБОЈША ЗЕЛЕНОВИЋ ГОВОРИО НА СЕДНИЦИ ГЛАВНОГ ОДБОРА ДЕМОКРАТА

Нема јаке Србије без Демократске странке

Председник странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић говорио је на седници Главног одбора Демократске странке.
Он је том приликом рекао да је Демократска странка одлучила да буде нормална странка за коју ће сваки грађанин бити сигуран да је то странка која ће променити Србију.
- Нема јаке Србије без јаке Демократске странке која ће одговорити на кључна питања - да је Србији место на западу, да има стратегију за интеграције у ЕУ, да се не може бежати од решења питања Косова и да се изборимо да свако у Србији поштено и нормално гласа - додао је он.
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић изјавио је да коначни чин уједињења СДС и Заједно за Србију у Уједињену ДДС очекује "после Нове године".
Седницу Главног одбора напустило је дведесет чланова, јер су били незадовољни што Браниславу Лечићу није омогућено да се јави за реч. Међу демократама које су напустили седницу, поред Лечића, били су и Александра Јерков и Томица Милосављчјевић.
Извршни одбор ДС донео је одлуку да се распусти београдски одбор ДС, због неактивности, као и Демократске омладине због не придржавања демократских процедура приликом избора за ДО. Незадовољни овом одлуком, чланови Демократске омладине су ноћ провели у просторијама странке и после разговора са председником ДС Зораном Лутовцем су се разишли.

Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa